Cégismertető > Cégbemutató

Az Elamen Kereskedelmi és Vendéglátó Zrt. fő tevékenysége a vendéglátás egyik speciális ágazata - a társadalmi étkeztetés, ezen belül a munkahelyi vendéglátás, valamint a gyermek-, diák és időskorú lakosság ellátása. A 40 éves múlttal rendelkező jogelőd cég tevékenységét folytatva, az új piaci környezethez és igényekhez alkalmazkodva Társaságunk a társadalmi étkeztetés területén jelentős pozíciót foglal el. Piaci részesedésünk folyamatosan növekszik, az éves nettó árbevétel alapján az Elamen Rt. a harmadik legnagyobb közétkeztető vállalkozás.

Alkalmazottak közel 1000 fő

Tulajdonosi szerkezet:
belföldi magánszemélyek és belföldi magánszemélyek tulajdonában lévő vállalkozások

Kiegészítő tevékenységként saját tulajdonú termelő cukrászüzemet és hidegkonyhát működtetünk, mely a szélesebb körű és színvonalasabb ellátást hivatott biztosítani partnereink részére.

Az egész országra kiterjedő hálózattal rendelkezünk, Budapesten kívül több megyében is van területi kirendeltségünk.

Gyermekintézmények (óvoda, általános iskola, középiskola)
Háromszori étkeztetés, illetve csak ebédszolgáltatás helyben főzéssel vagy kiszállítással. A normál menü mellett biztosítunk szemi-vegetáriánus és diétás étkezést is; továbbá azonos leves mellett kétválasztékú főételt. A tálalókapacitás figyelembevételével biztosítjuk az általános iskolásoknál a korcsoportoknak megfelelő (7-10 éves és 11-14 éves korcsoport) eltérő ételválaszték készítését az eltérő tápanyagigényekhez igazodva.

Munkahelyi étkeztetés
Főzőkonyhák bérbevételével és üzemeltetésével; előfizetéses menü/napi menü és a la carte ételválaszték biztosítása; igény esetén kímélő vagy szójás, vegetáriánus ételek étlapon történő szerepeltetése a lakosság széles körének ellátásával.

Szociális intézmények (idősek otthona, klubja)
Biztosítunk napi háromszori vagy négyszeri ellátást; igény esetén meleg vacsorával; továbbá az idősek táplálkozási igényeihez alkalmazkodó zsírszegény, kevésbé fűszeres, sószegény, illetve diétás ételek készítését, valamint csoportos és egyéni - ételhordós - kitálalást.

A beteg ellátás területén a kórházi intézmények
Napi háromszori étkezést biztosítunk az ápoltak és az alkalmazottak részére. A betegek esetén a reggeli, vacsora személyre szólóan zsugorfóliás kivitelben, meleg étel (ebéd) hőtárolós szállítóedényzetben való szállítással, helyben történő kitálalással. A kórház rendelése alapján igény szerint normál és többféle diétás étkeztetést biztosítunk.

Kiegészítő tevékenységként munkahelyi, iskolai büfék bérlését és üzemeltetését végezzük. Mindemellett rendezvényszolgálatunk magas színvonalon lebonyolítja partnereink rendezvényeit, ünnepségeit, melyet saját tulajdonú hidegkonyhánk és cukrászatunk termékei támogatnak.

Társaságunk szolgáltatását igénybevevők köre és száma egyre bővül, ellátunk számos óvodát, általános és középiskolát, egyetemet, szociális otthont, idősek napközi otthonát, jelentős cégeket, részvénytársaságokat.

ELAMEN Zrt. szolgáltatásait igénybe vevők megoszlása